"In ceea ce urmeaza voi scrie despre cea mai mare tara care se intindea din Asia Mica pina in Iberia si din nordul Africii pina dincolo de Scandinavia, tara imensa a Dacilor" - DIONISIE PERIEGETUL 138 d.h. CONCISA, PASIONANTA, CAPTIVANT ILUSTRATA.
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.

joi, 1 decembrie 2011

LA MULTI ANI,DACILOR!!!

‎...Sa ai curajul sa spui DA......Sa ai curajul sa spui NU... ...Si-n fiecare clipa grea....Sa fii mereu,acelasi TU.... ...Sa stii sa crezi....Cand altii te inseala.... ...Sa te ridici....Cand altii te doboara..... ...Sa poti pastra...Ce altii vor s-alunge.... ....Sa stii sa razi...Cand inima iti plange..... ...Si cald, TU sa ramai!!....Chiar de afara ninge..... ...Aceasta este harta......Si calea de-a invinge!!!(Rudyard Kipling)
"Invata cine esti. Invata ce faci bine si fa-l cat mai mult. Invata ce faci rau. Nu-l mai fa. Fii Tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in tara. Uite-te la fratele tau. Sustine-l. Ajuta-l. Iubeste-l. E fratele tau. Cresteti impreuna. Nu-i ma da in cap. Iubiti-va. Iubiti-ma. Faceti curat. Organizati-va. Creati o viziune. Creati o structura. Ganditi pe termen lung . Adaugati valoare. Lasati lumea mai buna. Credeti in idealuri. Munciti mai mult. Visati mai mult. Cititi mai mult. Cunoaste-ti-va trecutul. Luati tot ce e mai bun din el. Nu mai faceti aceleasi greseli. Fiti uniti.Nu va mai tradati unul pe altul. Nu mai cautati probleme. Cautati solutii. Nu mai vorbiti. Actionati. Nu daramati. Construiti. Nu mai barfiti. Laudati. Nu mai furati. Daruiti. Nu mai urati. Iubiti. Nu mai mintiti. Fiti integri. Nu mai fiti tematori. Fiti curajosi. Nu renuntati usor. Perseverati. Nu va limitati. Autodepasiti-va. Nu judecati. Iertati. Nu luptati Impotriva. Luptati Pentru. Nu supravietuiti. Faceti istorie. Nu va vindeti sufletul pentru un mititel. Sau pentru un Hermes. Pentru nimic! Nu va mai indoiti. Nadajduiti. Nu mai disperati. Credeti! Nu mai faceti lucrurile de mantuiala. Fiti competenti. Nu mai spuneti merge si asa. Fiti profesionisti. Nu mai aruncati pisica de la unul la altul. Fiti responsabili. Nu mai cereti. Dati. Nu mai impiedicati. Ajutati. Nu va plafonati. Invatati. Nu mai plecati capul. Stati drepti. Indrazniti!" Alexandra Svet                             

LA MULTI ANI,DACILOR!!! TRAIASCA DACIA  MARE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu