"In ceea ce urmeaza voi scrie despre cea mai mare tara care se intindea din Asia Mica pina in Iberia si din nordul Africii pina dincolo de Scandinavia, tara imensa a Dacilor" - DIONISIE PERIEGETUL 138 d.h. CONCISA, PASIONANTA, CAPTIVANT ILUSTRATA.
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.

luni, 16 ianuarie 2012

Talk Fusion Cea mai noua oportunitate financiara


Salut prietene! Te-ar interesa posibilitatea unui venit suplimentar substantial pe langa cel actual? Poate da, poate nu, habar n-am, tu ar trebui sa stii!

Eu iti propun sa-ti incepi propria afacere si cred cu tarie ca este o sansa reala si unica pentru tine! Dar poate nu stii inca in ce domeniu, cum, cu cine ?!

Stiu cum e, te inteleg perfect, aceeasi senzatie am trait-o si eu cu ani in urma, dar am gasit cel putin o solutie. Iar de atunci tot gasesc si ofer solutii si altora.

Insa pentru asta trebuie sa fii dispus(a) sa iesi din zona de confort si sa inveti ceva nou, sa inveti sa (te) vinzi si sa faci bani. Sa inveti pe teren, marketing, vanzari si distributie! Sa inveti sa lucrezi cu oamenii, apoi vor aparea si rezultatele + beneficiile si avantajele muncii si efortului depus.

Stiu ca nu-ti place cum suna, dar daca vrei sa iesi din multime si din mediocritate, va trebui sa intrii in arena, adica pe teren ;) Asta inseamna ca e timpul sa renunti la a mai sta in tribune si sa carcotesti de pe margine.

Dezvoltarea si cresterea valorii tale de piata va avea loc doar prin munca inteligenta cu oamenii, si in teren, nu cu nasu-n hartii ;) Orice activitate economica sau comerciala se dezvolta, se extinde si creste doar prin multiplicare si lucru cu oamenii.

Iar asta inseamna marketing, vanzari si distributie, Leadership & Dezvoltare Personala rasplatite cu ft multe beneficii si avantaje, dar nu inainte de efort si munca cu pasiune, pe baza de obiective si actiune planificata ;)

Daca doresti sa te dezvolti, sa cresti, sa inveti sa vinzi si sa faci bani, eu iti ofer parteneriat cu o companie internationala, prezenta in 150 tari, de 34 ani pe piata mondiala, de 14 ani in Romania si nr 1 mondial in domeniul sau ;)
INTRA AICI http://successform.com/pintilienicolae/ completeaza tabelul cu datele tale. Apoi confirma-ti inregistrarea si vei primi 4 mailuri (1 mail/zi) cu informatii detaliate, apoi contacteaza-ma, ok ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu