"In ceea ce urmeaza voi scrie despre cea mai mare tara care se intindea din Asia Mica pina in Iberia si din nordul Africii pina dincolo de Scandinavia, tara imensa a Dacilor" - DIONISIE PERIEGETUL 138 d.h. CONCISA, PASIONANTA, CAPTIVANT ILUSTRATA.
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.

duminică, 7 noiembrie 2010

ROMANIA,LEAGANUL CIVILIZATIEI EUROPENE

Astazi dupa 12000 de ani ce stiti despre prima civilizatie din Europa?
Ce stiti despre civilizatia pelasgilor, a primilor oameni  civilizati din Vechea Europa?
Stiati ca pelasgii sau hiperboreeii aveau centrul administrativ,politic si religios in M-tii Carpati ?  Existenta civilizatiei pelasgilor este dovedita de realitatea site-urilor arheologice. Le-ati vizitat veodata? Ati invatat despre ele la scoala sau facultate?
MAREA ENCICLOPEDIE A GETO DACILOR va ofera aceste informatii tuturor celor interesati.Istoria noastra straveche se bucura de cele mai importante superlative:
-Cea mai veche fosila umana din Europa
-Cea mai veche activitate de minerit
-Cea mai veche scriere din lume
-Cea mai veche cultura a Europei
Prin urmare,avind in vedere aceste superlative,nu putemsa nu sustinem ca prima civilizatie umana nu a aparut in SUMER,ci in CARPATI

2 comentarii:

  1. Da de ce peste tot in lume,se zice:primele scrieri sunt cele sumeriene cand cele de la noi sunt cu 2000 ani mai vechi..cine are tot acest interes,de a ascunde adevarul mereu desre Dacia??masonii,evreii,cine si de ce?pffff..intr o zi sper ca ne va reveni mintea la cap, si sa redevenim ce am fost candva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sumerienii, D'acia de la noi au plecat (Din Simeria)cand au fost descoperite tablitele de la Tartaria s-a crezut initial ca sumerienii ar fi trecut p'acile pe la noi, iar aceste tablite le apartin. La o analiza detaliata cu carbon a iesit la iveala ca tablitele respective ereau mai vechi cu doua mii de ani! Interesant, nu?!!

      Sa se ascunda adevarul acesta este scopul, nu iti dai seama ca de 2000 de ani se duce o lupta pe viata si pe moarte pentru distrugerea acestui neam. De ce crezi ca Romanilor dupa 89 li sa dat drumul sa-si ia boceluta la spinare si sai dezradcineze de pe aceste pamanturi?, sa plece unde vad cu ochi, numai in Romania sa nu mai ramana? Va spun eu, vor sa colonizeze Romania, dar acum dupa ani vad ca colonizeaza chiar evropa!!! Inseamna ca vor distrugerea rasei albe.

      Ștergere