"In ceea ce urmeaza voi scrie despre cea mai mare tara care se intindea din Asia Mica pina in Iberia si din nordul Africii pina dincolo de Scandinavia, tara imensa a Dacilor" - DIONISIE PERIEGETUL 138 d.h. CONCISA, PASIONANTA, CAPTIVANT ILUSTRATA.
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

MAREA ENCICLOPEDIE A GETO DACILOR-EDITIE DE COLECTIE

CONCISA,PASIONANTA,CAPTIVANT ILUSTRATA
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.
De dimensiuni epice,dar cu detalii riguroase,aceasta carte cuprinzatoare si plina de culoare oferita de editura Pintexim trateaza toata istoria geto dacilor de la primii nostri pasi pina la inceputul anilor 500 e.n
Cartea este o exceptionala imbinare intre grafica atractiva si un continut riguros si avizat,o carte pe care o vei citi pe nerasuflate si la care te vei intoarce mereu.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Imi face o mare bucurie sa va cunosc, pentru ca deja aveam sentimentul ca eu am o problema in ceea ce priveste dorinta de a afla cat mai multe lucruri despre stramosii nostri. Sunt de-a dreptul revoltata de aceasta lipsa de interes pentru cunoasterea radacinilor, a identitatii; e ca si cum nu ti-ai dori sa-ti cunosti parintii. Macar din curiozitate daca nu ca sa te cunosti si sa te intelegi pe tine.
    Gurile rele spun ca acest "tabu" asupra subiectului, care s-a instaurat undeva in secolul trecut, ar avea o explicatie de genul:"sa nu suparam pe nimeni si sa ne pastram macar teritoriile care ne-au ramas". Dumneavoastra intelegeti ceva? Eu nu.

    Referitor la cele cateva pagini trimise pot sa va spun doar ca le-am "inghitit" pe nerasuflate si ca mi-a facut placere sa vad ca se poate scrie istorie(sau despre istorie) si pe intelesul tuturor, asa, ca o poveste. Ne trebuie o astfel de enciclopedie.
    Mie mi-a placut si marturisesc sincer ca mi-as dori sa vad mai mult.
    Daca pot, in vre-un fel sa va fiu de folos cu ceva, cu toata inima o fac.
    Asadar, sa va dea Dumnezeu putere, inspiratie si spor, pentru a scoate la iveala mostenirea lasata noua de Tara Zeilor.

    Cu stima,

    Angelica Diaconescu

    RăspundețiȘtergere