"In ceea ce urmeaza voi scrie despre cea mai mare tara care se intindea din Asia Mica pina in Iberia si din nordul Africii pina dincolo de Scandinavia, tara imensa a Dacilor" - DIONISIE PERIEGETUL 138 d.h. CONCISA, PASIONANTA, CAPTIVANT ILUSTRATA.
O carte pentru cei interesati de istorie dar mai ales pentru cei ce n-au iubit-o pina acum.

miercuri, 6 aprilie 2011

VIN DACII,CAIETELE DE COLECTIE "HYSTORY COLLECTION" VA ASTEAPTA SA LE DESCOPERITI



DESCOPERA ADEVARATA ISTORIE A STRAMOSILOR NOSTRI GETO-DACI.DA-TI COPIILOR ISTORIE ADEVARATA
Caietele de colectie "HYSTORY COLLECTIONS"-caiete pentru cei pasionati de istorie,dar mai ales pentru cei ce nu au iubit o pina acum-caietele de colectie O POARTA DESCHISA CATRE TRECUT.
Caietele de colectie "HYSTORY COLLECTION" de la PINTEXIM, va ofera o inbinare inspirata de elemente atractive din punct de vedere grafic si informational.Gasiti in interiorul caietului (coperta 2 si 3) o serie de trimiteri(lik-uri) catre diferite site-uri care prezinta in mod amanuntit istoria adevarata a romanilor,si indruma cititorul catre cele mai utile,corecte,si interesante site-uri pe care le poate oferi internetul.



Studenti, liceeni sau scolari...

Pentru ca voi nu folositi toti aceeasi gama de caiete, PINTEXIM cu noile caiete de colectie din gama "HYSTORY COLLECTION", este prima companie care se adapteaza diversitatii cerintelor voastre.
 Pentru aceasta, PINTEXIM inoveaza si produce constant si consecvent modele noi de caiete necesare fiecarui nivel de studiu.
Haideti sa descoperiti sau sa redescoperiti noile caiete din gama "HYSTORY COLLECTION" a firmei PINTEXIM.
La şcoala primară, la gimnaziu sau la liceu, această gamă de caiete este concepută pentru a dura tot timpul anului şcolar în condiţii bune. Puteţi să le folosiţi cu toată încrederea.

Coperta este din carton cretat de 200 gr/mp tipărit la policromie şi PLASTIFIAT, pentru a rezista mai bine la multiple întrebuinţări.

Interiorul caietului este din hârtie satinată de 60 gr/mp, tiparit în două variante: dictando sau aritmetică, cu dungă la o culoare la marginea caietului.In prima faza a proiectului vor fi lucrate urmatoarele  tipuri de caiete-
caiet format A5 de 48 file,80 file,capsat
caiet format A4 de 60file,80 file,capsat
caiet format A4 si A5 CU SPIRA METALICA DUBLA 80 file si 100file.

ATEPTAM COMENTARIILE, SUGESTIILE DUMNEAVOASTRA,MULTUMIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu